Keratine behandeling

Een keratine behandeling is het beste antwoord tegen onbehandelbaar, dof, beschadigd en pluizig haar! Elk haar bestaat voor 88% uit het eiwit keratine en de keratine behandeling van Sunliss vult de gaten op in de haarschubben en hersteld beschadigd en pluizig haar. Er vormt zich een laagje keratine om elke haar heen, om zo glad, sterk en pluisvrij haar te creëren met een briljante glans.

In tegenstelling tot alle andere keratine behandelingen, zoals je Japanse straightening, beschadigd de keratine behandeling van Sunliss het haar niet door de zwavelverbindingen te verbreken. Sterker nog, de keratine behandeling verzorgt en hersteld beschadigd haar!

Hoe gebruik je de Sunliss keratine behandeling?
Het aanbrengen van de keratine behandeling is zeer eenvoudig en snel. Was het haar grondig met normale shampoo en droog het met de föhn. Breng de Sunlis keratine behandeling aan en zorg er voor dat het gelijkmatig verspreid wordt door het haar. Wacht 20 minuten en stijl elke haarlok met een stijltang. Afhankelijk van de gewenste hoeveelheid glans in het haar, wacht u 1 tot 48 uur. Hoe langer de Sunliss keratine behandeling in het haar blijft, hoe meer glans het haar krijgt.

Let er op dat het haar de eerste 3 dagen niet nat mag worden. Na deze 3 dagen dient het haar te worden verzorgd met een speciale keratine shampoo en conditioner. Goede nazorg zorgt er voor dat het effect van de keratine behandeling wordt verlengd. Indien de juiste verzorging wordt gegeven na de keratine behandeling, is het haar krulvrij, glad en glanzend voor een periode van 4 maanden!
De Sunliss keratine behandeling is geschikt voor elk haartype en kan zelfs worden toegepast op gebleekt en gekleurd haar.

Bekijk onderstaande video’s om te zien hoe makkelijk een keratine behandeling van Sunliss is toe te passen:

(Sunliss instructie video 1)
(Sunliss instructie video 2)

Veel gestelde vragen:

Zal mijn haar volume verliezen?
Door de juiste styling techniek met de stijltang te kiezen, kunt u elk gewenste volume van uw haar bepalen.

Zal mijn haar terug keren naar de oorspronkelijke staat, nadat de keratine behandeling is uitgewerkt?
Ja, het haar zal zich weer richten op de oorspronkelijke structuur. De behandeling zal gedurende 3 -5 maanden het gewenste resultaat geven, afhankelijk van het aantal wasbeurten met de speciale keratine shampoo en conditioner. Het is belangrijk het haar regelmatig te verzorgen met de Sunliss keratine shampoo en conditioner, omdat dit de duur van keratine behandeling zal verlengen. Koop een behandeling alleen van een erkende dealer of distributeur, zoals Sunliss.

Welke haartypen zijn geschikt voor de keratine behandeling?
Een keratine behandeling is geschikt voor elk haartype. Het resultaat zal voor iedereen hetzelfde zijn; stijl, glanzend en gezond haar dat niet pluist.

Hoe lang duurt een keratine behandeling?
De behandeling duurt tussen de 2 en 3 uur, afhankelijk van de hoeveelheid krullen. Daarna kunt u er voor kiezen om de behandeling na 1 uur uit te spoelen, of pas na 48 uur. Hoe langer u de keratine behandeling in het haar laat, hoe meer voedingsstoffen er worden opgenomen door het haar. Het haar zal dan zachter aanvoelen en meer glans krijgen.

Kan een keratine behandeling worden toegepast op beschadigd haar?
Ja, de behandeling van Sunliss zal het haar herstellen en voeden en kan op elk type haar worden toegepast.

Wilt u een keratine behandeling kopen? Klik hier voor alle Sunliss producten.